Call me back

CITO Totaalservice

Cito totaalservice is een jong dynamisch bedrijf, wat zich bezighoudt met facilitaire bedrijfsviensten. Wij zijn gespecialiseerd in as: her-inrichting van uw pand, interne/externe verhuizingen, handyman-diensren, ergonomisch instellen van uw kantoormeubilair, op-en verkoop van uw totale kantoorinventaris.

Door een groot netwerk van een honderdtal ondernemingen kunnen wij u ook adviseren in alle andere aspecten van uw facilitaire behoefte.

Service is voor mij een groot aspect!

  • Nieuw meubilair wordt geleverd en gemonteerd.
  • Na een jaar komen we even langs om te kijken als alles nog naar wens is en om te zien als alles nog naar behoren werkt.
  • Gebruikt meubilair welk bij Cito wordt aangekocht wordt alvorens het geleverd en gemonteerd wordt voorzien van een onderhoudsbeurt.
  • Indien gewenst worden er tekening gemaakt van Uw inrichting zodat U    zich een beeld kunt vormen hoe het gaat worden.


Bij onduidelijkheden kom ik naar U toe, ( bij nieuw en gebruikt meubilair) om de situatie te bekijken en eventueel met plakband het meubilair na te bootsen zodat U duidelijk inzicht krijgt de inrichting in Uw situatie.