Call me back

Cookie Policy

1. ALGEMEEN

1. Deze cookie policy ("Cookie Policy") regelt het gebruik van cookies en soortgelijke technologieën als onderdeel van uw gebruik van onze Website (de "Website") en de bijbehorende diensten (hierna samen aangeduid als "Diensten"). Deze verwerking wordt uitgevoerd door CITO Kantoormeubilair als verantwoordelijke voor de verwerking, gevestigd te Hinkert 41, 6031 GT, Nederweert ("wij”, “ons"), geregistreerd bij de KvK onder het nummer 66933404 in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving inzake de bescherming van persoonsgegevens. 
2. Cookies zijn kleine tekstbestanden die op de harde schijf van een toestel worden opgeslagen en bepaalde informatie bevatten, waaronder soms ook persoonsgegevens. Wanneer u onze Website en/of Diensten gebruikt, verzamelen en verwerken wij ook andere persoonlijke informatie dan via cookies en soortgelijke technologieën. Als u meer wilt weten, lees dan onze Privacy Policy [LINK]. 
3. Door gebruik te blijven maken van onze Website en/of Diensten of door op "Aanvaarden" te klikken nadat u op de hoogte bent gesteld van het gebruik van cookies en soortgelijke technologieën, erkent u dat u deze Cookie Policy zorgvuldig heeft gelezen en dat u ermee instemt zonder voorbehoud. Zoals uiteengezet in deze Cookie Policy kunt u uw cookie-voorkeuren te allen tijde wijzigen. 
4. Wij behouden ons het recht voor deze Cookie Policy van tijd tot tijd te wijzigen, aan te vullen of te vervangen. Dergelijke wijzigingen, toevoegingen of vervangingen zullen onder uw aandacht worden gebracht via onze Website en/of Diensten. Als u het niet eens bent met deze wijzigingen, toevoegingen of vervangingen, vragen wij u een e-mail te sturen naar info@cito-totaalservice.nl. Indien wij hiervan geen mededeling hebben ontvangen binnen drie (3) werkdagen nadat de wijzigingen, aanvullingen of vervangingen via onze Website of Diensten aan u zijn meegedeeld, wordt u geacht alle wijzigingen, aanvullingen of vervangingen te hebben aanvaard.

2. WELKE COOKIES & WAAROM

1. Wanneer u onze Website bezoekt en/of gebruikt, plaatsen wij cookies of gebruiken we soortgelijke technologieën waarmee we persoonsgegevens over u verzamelen en verwerken. Dergelijke cookies en soortgelijke technologieën omvatten onder meer:

NaamTypeDoelBewaartermijn
Cookieconsent Functioneel Wordt gebruikt om de cookievoorkeuren op te slaan. 1 Jaar
lang Functioneel Cookies worden door VWO geplaatst voor het mogelijk maken van conversie optimalisatie tests en om de performance en het gebruiksgemak van onze website te analyseren. Sessie
_gid First Party Wordt gebruikt om je te identificeren als een bezoeker van deze site. Dit wordt bereikt door het genereren van willekeurige getallen. Er wordt geen persoonlijke informatie of gegevens bijgehouden. 1 Dag
_ga First Party Wordt gebruikt om je te identificeren als een bezoeker van deze site. Dit wordt bereikt door het genereren van willekeurige getallen. Er wordt geen persoonlijke informatie of gegevens bijgehouden. 2 Jaar
_gat Statistisch Cookie-naam die wordt geassocieerd met Google Universal Analytics. Wordt gebruikt voor het controleren van de hoeveelheid aanvragen en het verzamelen van data te beperken op druk bezochte sites. Sessie
_hjIncludedInSample Tracking Om inzicht te krijgen in waar gekeken en geklikt wordt op onze website wordt gebruik gemaakt van Hotjar cookies. Met behulp van de gegevens die door deze cookies worden verzameld kunnen we analyseren wat er op de website gedaan wordt om de website te kunnen verbeteren. Deze cookie wordt geplaatst bij het bezoek aan een pagina waarop de Hotjar code staat. De cookie bevat een unieke identifier (UUID), die het mogelijk maakt om dezelfde bezoeker op meerdere pagina's en sessies te volgen. Deze sessie cookie wordt geplaatst om Hotjar te laten weten of een bezoeker opgenomen is in de steekproef. Sessie
bcookie Third Party Browser-ID-cookie. 2 Jaar
BizoID Third Party Statistieken voor LinkedIn-advertenties. 6 Maanden
bscookie Third Party Beveiligde browser-ID-cookie. 2 Jaar
ads/ga-audiences Third Party Gebruikt door Google AdWords om bezoekers die zich naar klanten kunnen converteren opnieuw te betrekken op basis van het online gedrag van de bezoeker op verschillende websites. Sessie
ads/user-lists/# Third Party Niet geclassificeerd. Sessie
c Third Party Niet geclassificeerd. Sessie
IDE Third Party DoubleClick maakt gebruik van cookies om advertenties te verbeteren. 2 Jaar
khaos, put_#, rpb, rpx Third Party Registreert gebruikersgegevens, zoals IP-adres, geografische locatie, bezochte websites en op welke advertenties de gebruiker heeft geklikt, met als doel het optimaliseren van de weergave van advertenties op basis van de verplaatsing van de gebruiker op websites die hetzelfde advertentienetwerk gebruiken. 29 Dagen
lidc Third Party Gebruikt voor routering. 1 Dag
test_cookie Third Party Gebruikt om te controleren of de browser van de gebruiker cookies ondersteunt. Sessie
UserMatchHistory Third Party Niet geclassificeerd - ads.linkedin.com 179 Dagen
frontend Functioneel Niet geclassificeerd. Sessie
frontend_cid Functioneel Niet geclassificeerd. Sessie
_vwo_uuid_v2 Functioneel Analyse van website, A/B test tool. 1 Jaar
textChangerL Functioneel Niet geclassificeerd. 1 Jaar

2. U kunt voorkomen dat cookies worden geplaatst of reeds geplaatste cookies verwijderen door uw instellingen in uw browser aan te passen. Hulp bij het aanpassen van deze instellingen kunt u vinden op de website van de browser die u gebruikt. Houd er rekening mee dat het niet toestaan van cookies bij het bezoeken van de Website ertoe kan leiden dat sommige of alle functies van de Website niet naar behoren werken.

Als u een klacht heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens door ons, kunt u altijd contact met ons opnemen via het e-mailadres info@cito-totaalservice.nl. Blijft u ontevreden over ons antwoord, dan staat het u vrij om een klacht in te dienen bij de bevoegde gegevensbeschermingsautoriteit, de Autoriteit Persoonsgegevens. Ga voor meer informatie naar https://autoriteitpersoonsgegevens.nl.