Bezorging en afhalen

We zijn er trots op dat we onze hoogwaardige kantoormeubelen al jaren gratis kunnen leveren aan klanten in Nederland en Vlaanderen. Wij maken gebruik van eigen vervoerders. Hierdoor kunnen we garanderen dat jouw nieuwe meubilair in goede staat wordt geleverd en het wordt vakkundig in elkaar gezet. Dankzij een goede planning doen we dit ook nog eens milieubewust.

Gratis bezorging

Bijna alle bestellingen worden gratis bezorgd indien:

  • het gaat om een levering van nieuw meubilair.
  • het afleveradres op het Nederlandse vasteland of in Vlaanderen is.
  • levering plaatsvindt op de begane grond, of op een verdieping die bereikbaar is per lift.
  • de locatie goed bereikbaar is met een vrachtwagen.

Overige bezorgopties

Waddeneilanden of buitenland

  • Woon je op een van de Waddeneilanden? Wij leveren je bestelling dan in samenwerking met een extern transportbedrijf. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en de voorwaarden. Mail naar info@cito-totaalservice.nl of bel 0495 842474.
  • Woon je in Duitsland of in Ook voor levering in de rest van België en in Duitsland kun je het beste contact met ons opnemen.

Geen lift aanwezig

Is de locatie moeilijk bereikbaar, bijvoorbeeld door trappen? Laat dit dan weten bij het plaatsen van de bestelling of neem zo snel mogelijk na het plaatsen van je bestelling contact met ons op. Onze chauffeurs rijden vaak alleen. Door het niet (tijdig) vermelden van obstakels kan de chauffeur daarom genoodzaakt zijn de producten op een andere locatie te leveren of het meubilair weer mee te nemen.

Gebruikte meubels

Bestel je gebruikte meubels? Dan betaal je 35 euro voor het transport. Bestaat je bestelling uit een combinatie van nieuw en gebruikt meubilair, dan wordt je bestelling alsnog gratis geleverd.

Afhalen

Het is ook mogelijk om je bestelling op te halen. Wil je dit op een door jou gewenste datum doen? Plaats je bestelling dan op tijd (minstens 72 uur voor de gewenste afhaaltijd), zodat wij kunnen controleren of alles op voorraad is en de bestelling klaar kunnen zetten. Vragen? Neem dan gerust contact met ons op!