Los Blad 180x80cm

€ 85,91 € 71,00
Bent u enkel op zoek naar een los bureaublad voor uw bureauframe? Bekijk nu onze losse bureaubladen in de afmeting van 180x80cm!

Dit product heeft een lengte van 180cm waarbij de breedte neerkomt op 80cm. Wat betreft de kleuren is er de optie voor kleuren als wit en grijs of hout kleuren. Diverse houtkleuren waaruit gekozen kan worden zijn; havanna, midden eiken, licht eiken, bruin eiken, midden eiken en natuur eiken.

Indien op voorraad betreft de verwachte levertijd ongeveer tien werkdagen. Mocht dit niet het geval zijn dan treft u een actuele leveringsverwachting op de door ons toegezonden orderbevestiging. Deze orderbevestiging ontvangt u uiterlijk 48 uur na het doen van bestelling op het door u opgegeven e-mailadres bij het doen van bestelling. Bij dit product is er geen montage vereist, de stoel wordt kant en klaar geleverd!

Wenst u toch een ander formaat? Ook zijn er verschillende afmetingen beschikbaar als; 60-, 80-, 120-, 140-, 160-, en 200x80cm. Deze alternatieven zijn op de website te vinden door vanuit de homepagina te gaan naar het menu “onderdelen”, vanuit hier kan er geklikt worden op de categorie “losse bladen” waar bovengenoemde alternatieven te zien zijn!

Mochten er na het lezen van bovenstaande informatie nog steeds vragen zijn dan kan deze vraag aan een van onze verkoopmedewerkers gesteld worden door te bellen naar ons algemene nummer. Een van onze verkoopmedewerkers staat u dan graag te woord!
Meer informatie
SKU18080
MerkGoedkoop Je Kantoor Inrichten
MateriaalGemelamineerd spaanplaat, afgewerkt met kunststof stootrand