Bureaustoel RHEA

€ 385,99 € 319,00
Opties
Bent u op zoek naar een stoel die niet alleen comfortabel zit maar er ook nog eens Trendy uitziet? Bekijk dan nu onze Rhea bureaustoel. Mede door haar unieke design staat deze stoel zeker niet mis binnen een; conferentie-, vergader-, of kantoorruimte.

De RHEA bureaustoel is ontwikkeld met het oog op de Europees normering EN-1335. Dit betekent dat zitting 6 cm te verstellen is en dat een verstelbare rugleuning en de synchroon mechaniek ondersteunen bij het voorkomen van rugklachten. De stoel wordt standaard geleverd met een netwave rug, multifunctionele wielen, in hoogte en breedte verstelbare armleggers en een aluminium gepolijste kruisvoet.

Past een zwarte bureaustoel niet goed bij je interieur? Geen enkel probleem! De zitting van de RHEA is verkrijgbaar in 70 verschillende kleuren stof, kunstleer en leer; daarnaast is ook de netwave rug verkrijgbaar in acht verschillende kleuren. We leveren de bureaustoel met 5 jaar garantie, zodat je zeker weet dat je de komende tijd lekker zit.

Mocht dit product raakvlakken hebben met hetgeen waar u naar op zoek bent maar zoekt u toch net iets anders? Ook zijn er alternatieven opgenomen in het assortiment zoals de Juno, Venus of de Polaris bureaustoel. Deze alternatieven zijn te bekijken door vanuit de homepagina te gaan naar het menu stoelen, vanuit hier kan er geklikt worden op de categorie bureaustoelen waar deze alternatieven te bekijken zijn.

Mochten er na het lezen van bovenstaande informatie nog steeds vragen zijn dan kan deze vraag aan een van onze verkoopmedewerkers gesteld worden door te bellen naar ons algemene nummer. Een van onze verkoopmedewerkers staat u dan graag te woord!

Meer informatie
SKU35701
MerkGoedkoop Je Kantoor Inrichten