81-serie Rolblok 2 laden

€ 272,25 € 225,00
Wanneer je meer opbergruimte wilt op je werkplek voor persoonlijke spullen, documentatie of belangrijk papierwerk en je een luxe ladeblok wilt, dan komt je uit bij de ladeblokken van de 81-serie. Dit rolblok met 2 laden heeft naast een normale lade ook een diepere lade heeft die geschikt is voor hangmappen. De rolcontainer komt standaard met een metalen top, maar kan ook voorzien worden van een gemelamineerd topblad (beschikbare kleuren: beuken, bruin eiken, havanna, lichtgrijs, midden eiken, natuur eiken, wildperen en wit).

De 81-serie bestaat uit luxe rolblokken en standcontainers waarbij de extra pennenlade meteen in het oog springt. Daarnaast hebben de ladeblokken een extra beveiliging, waardoor er maar een lade per keer geopend kan worden. Dit voorkomt dat het ladeblok kantelt wanneer de laden vol zitten. De laden zijn tevens voorzien van telescoopgeleiders om ze soepel te laten lopen. De ladeblokken hebben een cilinderslot (incl. 2 sleutels) om je spullen veilig op te bergen en zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, aluminium, antraciet en wit.

Wist je dat een rolblok heel goed te gebruiken is in combinatie met een zit-sta bureau? Door een minimumhoogte in te stellen op je ergonomische bureau zorg je ervoor dat de tafel netjes boven het rolblok blijft!
Meer informatie
SKU81021RBT
MerkGoedkoop Je Kantoor Inrichten
Materiaal BladGemelamineerd spaanplaat, afgewerkt met kunststof stootrand
MateriaalEpoxy gelakt metaal