ULTRADJUST Elektrische Zit-sta Tafel SMART 120x80 cm

€ 543,29 € 449,00
Opties
De Ultradjust Smart is de meest recente nieuwkomer binnen deze serie. De Smart is een ergonomisch elektrisch zit-sta bureau dat uiteraard in hoogte verstelbaar is van 65 tot 130cm.

Rondom de bladkleuren is er keuze uit ons standaardassortiment; wit, lichtgrijs, wildperen, havanna, beton look, midden-, natuur- en bruin eiken. De kleur beuken is uitlopend en is beschikbaar zolang de voorraad strekt. Het frame van de Ultradjust Smart kent een metalen afwerking, is voorzien van twee motoren en is beschikbaar in de kleuren; zwart, aluminium en wit.

Bij dit elektrische zit-sta bureau is er de optie om de hoogte of laagte van het bureau af te lezen aan de hand van een memory display. Let hierbij wel op dat de display niet inbegrepen is en los besteld dient te worden.

Indien zowel het blad als frame op voorraad zijn kan er rekening gehouden worden met ongeveer tien werkdagen levertijd. Mocht de combinatie niet voorradig zijn dan staat de actuele leveringsverwachting genoteerd op de orderbevestiging.
Meer informatie
SKUS-UA128HV2M
MerkUltradjust
Materiaal BladGemelamineerd spaanplaat, afgewerkt met kunststof stootrand
Materiaal FrameMetalen onderstel met epoxycoating
HoogteElektrisch verstelbaar (65-130 cm)