06-serie Kantoortafel 160x80cm

€ 216,59 € 179,00
Of je nou gaat kijken op een bouwplaats, een school of een willekeurige werkvloer: overal kun je de kantoortafels uit de 06-serie tegenkomen. De tafels zijn dan ook al jarenlang een vaste waarde binnen ons assortiment.

Dit model van 160x80cm is de meest gangbare maat voor bureaus en is perfect te combineren met een rolblok als er ook gedacht moet worden aan de opslagruimte! Met een vaste hoogte van 76 cm zijn ze geschikt voor het grootste deel van de mensen. Ze zijn eenvoudig in gebruik: door het relatief lichte gewicht zijn ze gemakkelijk te verplaatsen en de poten zijn probleemloos te monteren en demonteren! De kantoortafels hebben een metalen onderstel dat is afgewerkt met epoxycoating in de kleur lichtgrijs, zwart of aluminium. De omvang van de 06-seriepoten zijn 3x3cm.

De tafelbladen zijn standaard leverbaar in de kleur licht eiken, bruin eiken, havanna, lichtgrijs, midden eiken, natuur eiken, beton look of wit. Hierdoor passen ze naadloos bij de rest van je werkplek! Ben je toch op zoek naar een andere maat of kleur? Neem dan contact met ons op en we kijken graag hoe we je verder kunnen helpen!

Bent u geïnteresseerd in de tafel maar wenst u toch echter een ander formaat? Ook zijn deze kantoortafels verkrijgbaar in de afmetingen; 120x-,140x-,180x-, en 200x80cm!

Indien op voorraad betreft de verwachte levertijd ongeveer tien werkdagen. Mocht dit niet het geval zijn dan treft u een actuele leveringsverwachting op de door ons toegezonden orderbevestiging. Deze orderbevestiging ontvangt u uiterlijk 48 uur na het doen van bestelling op het door u opgegeven e-mailadres bij het doen van bestelling.

Mochten er na het lezen van bovenstaande informatie nog steeds vragen zijn of heeft u een vraag over de levertijd van een product? Bel ons! Een van onze verkoopmedewerkers stelt u bij het hebben van vragen graag te woord!

Meer informatie
SKU06168KT
MerkGoedkoop Je Kantoor Inrichten
Materiaal BladGemelamineerd spaanplaat, afgewerkt met kunststof stootrand
Materiaal FrameMetalen onderstel met epoxycoating
HoogteVaste hoogte (76 cm)